Még mindig nem késő jelentkezni!

2024.04.17. 19:55

A lovak szerelmese legújabb Tündérszépünk, Margit + videó

Április 21-ig tart a jelentkezés Tündérszépek országos szépségversenyünkre, közben pedig a Villusion Studióban zajlik a szakmai zsűri által kiválasztott lányok fotózása. Legutóbbi szépségünket Mics Margitnak hívták, Gyöngyösről érkezett Egerbe, és ügyesen mozgott a kameránk előtt.

Tóthpál Zoltán

Mics Margit hamarosan várja a szíveket a Tündérszépek szépségversenyen

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Margit nem egyedül érkezett a Felsővárosban található Villusion Studióba, a nagy eseményre elkísérte barátnője is. Mindketten vidáman léptek be a minden igényt kielégítő stúdió ajtaján, Margit hatalmas bőröndöt cipelt, benne a fotózáshoz szükséges ruházatokkal. A gyöngyösi lány korábban még sosem vett részt szépségversenyen, és fotózáson sem mérettette meg magát, vagyis számára különleges alkalom volt a keddi – merthogy ekkor került sor legújabb fotózásunkra, ahol egyébként Margit mellett még egy lányt lencsevégre kaptunk, de erről majd később olvashatnak portálunkon.

Nevezz most, mielőtt betelnek a helyek a Tündérszépekre!

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Heves vármegye szépségei Nógrád, valamint Jász-Nagykun-Szolnok vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

– Jelenleg alkalmazottként, gyárban dolgozom Gyöngyösön. Pár éve költöztem a településre, elsősorban a párom és a változás miatt – kezdte a gyöngyösi lány, aki elmondása szerint egy kicsit izgult, ennek ellenére ahogy telt, múlt az idő, egyre otthonosabban mozgott a stúdióban. Majd később a kameránk elé is megmutatta: bizony egyáltalán nem döntött rosszul, amikor beadta a jelentkezését a szépségversenyre, mert van tehetsége és érzéke a modellkedéshez.

Margitnak jól áll a mosolygás, ezt a fotózáson is bizonyította 
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Korábban még nem vettem részt hasonló szépségversenyen, de most szerettem volna kipróbálni magam ilyen téren is. Főleg kihívásként és szórakozásként tekintek rá. A célom az, hogy jól érezzem magam – tette hozzá Margit.

Legújabb Tündérszépünkről azt is megtudhattuk a csaknem másfél óra alatt, hogy közel áll hozzá a sportos életmód, valamint rajong a lovakért: – A lovaglás a hobbim, van versenyzői, sportolói múltam is. Mellette sokat futok és túrázom is, ezek rendszeres részét képezik a mindennapi életemnek. És persze imádok a barátnőimmel is együtt lenni – fogalmazott Margit, aki azt is elárulta, hogy jól érezte magát a fotózáson, s boldogan tér haza Gyöngyösre.

A lányról készült teljes portfóliót napokon belül megtekintheti olvasóink, és szívecskékkel segíthetik Margitot abban, hogy továbbjusson a Tündérszépek következő fordulójába. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában