Heol.hu Videó

2024.04.04. 17:06

Tündérszépek első fotózás: csodaszép lány pózolt a fényképezőgép előtt + videó

Kattogott a fényképezőgép a Tündérszépek szépségverseny első fotózásán kedden. A jelentkezőkről már javában készülnek a portfóliók, melyeket hamarosan olvasóink is láthatnak. Jelentkezni pedig még mindig nem késő!

Mellik Alexandra

Megkezdődött a Tündérszépek fotózása. Elsőként Leskó Pannát fotóztuk

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A Tündérszépek szépségversenyt immár ötödik alkalommal hirdette meg a Heol.hu és a Heves Megyei Hírlap. Sorra érkeztek a jelentkezések Heves vármegyéből is, megkezdtük tehát a fotózás szervezését. Az első alkalmat izgatott készülődés előzte meg, értesítettük a jelentkezőket az időpontokról. A fotózás helyszínét ezúttal a Villusion Studio biztosította, ahol minden adott ahhoz, hogy fotóriporter kollégáink a lehető legszínvonalasabb portfóliót tudják készíteni a lányokról. 

Nevezz most, mielőtt betelnek a helyek a Tündérszépekre!

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Heves vármegye szépségei Nógrád, valamint Jász-Nagykun-Szolnok vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

Első jelentkezőnk a tizennyolc éves Leskó Panna volt, aki Gyöngyösről érkezett a fotózásra. 

– Középiskolai tanulmányaimat Gyöngyösön végeztem a Berze Nagy János Gimnáziumban, ezt követően pedig a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemre nyertem felvételt – mesélte a fiatal szépség. – Jelenleg is itt tanulok műszaki menedzser szakon, másodéves vagyok. A közeljövőbeli céljaim között természetesen a diploma megszerzése szerepel, ezt követően pedig több tervem is van. Felvetődött többek között az is, hogy csatlakozom a családi vállalkozásunkhoz. 

Leskó Panna a Tündérszépek fotózásán
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Mint megtudtuk, Panna családja kerti gépeket árul, s érdekli a vállalkozás pénzügyi része.

– A pénzügyi és számviteli ügyintézői szakma jelenleg nagyon vonz, azt is el tudom képzelni, hogy egy ilyen szakon tanuljak tovább egyetemi szinten, vagy akár egy képzés formájában. A műszaki egyetemen hibrid képzést kapunk, ami lefedi a szakma műszaki és pénzügyi részét is, ez utóbbival itt ismerkedtem meg, de eredetileg is ez volt a tervem, hogy mind a kettő területen tudjak tájékozódni. 

Pannát arról is kérdeztük, hogyan talált rá a szépségversenyünk felhívására és mi motiválta a jelentkezésben. 

– Ha őszinte akarok lenni, nem én fedeztem fel a felhívást, hanem édesapám, aki azonnal hívott, hogy nézzem meg, olvassam el, s gondoljam át, van-e kedvem jelentkezni. Már korábban is felvetődött, hogy elinduljak egy szépségversenyen, ő ezt teljes mértékben támogatja, de eddig nem éreztem, hogy eljött volna az ideje. Egészen mostanáig. Régóta álmodtunk már arról is, hogy készüljön rólam egy portfólió, amit esetleg a későbbiekben máshová is be tudunk majd adni. De valahogy úgy alakult, hogy mindig csak halogattuk. Most azonban megtört a jég. 

Panna otthonosan mozgott a kameránk előtt
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Panna szépségversenyen ugyan eddig még nem indult, de sminkmodell már több alkalommal is volt. Érdeklődésünkre elárult, eddig csupán az tartotta vissza, hogy félt a szerepléstől. Úgy gondolja azonban, a Tündérszépek nem csak lehetőség a kiugráshoz, hanem abban is segít majd neki, hogy legyőzze a színpadtól való félelmét. Kiemelte továbbá, hogy egy igazán nőies lánynak tartja magát, – csakúgy mint édesanyja – rendszeresen követi a divatot és nagyon szeret öltözködni. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában