Heol.hu Videó

2024.04.11. 21:49

Képviselő-jelöltek szavaltak a Dobó téren a költészet napján Egerben + videó

Dr. Hadnagy József költészet napi programot gondolt ki a Dobó térre a fideszes képviselő-jelölteknek. A városi forgatagnak, egymásnak szavaltak a jelöltek.

Szabadi Martina Laura

A költészet napján szavaltak a képviselőjelöltek

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

– Április 11-e van és mi polgármesterjelöltünkkel 11-en vagyunk. Azt gondolom, hogy a magyar embereknek nagyon fontos ünnep a mai nap – mondta dr. Hadnagy József az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem docense, fideszes képviselő-jelölt Eger 5. számú egyéni választókörzetében. Mint mondta, a nyelv s a költészetünk mint az összetartozás szimbóluma jelenik meg ezen a napon számukra.

– Arra gondoltam, hogy a kultúrára, az ésszerű párbeszédre és a közösségi alapú fejlesztésre is felhívjuk ezzel a figyelmet, s jelölt társaim mellém álltak ebben. Valós párbeszédre van szükség, s ha a versek átívelnek családokon, barátságokon, hazán, s nemzeteken is, összekötnek minket, akkor talán pozitívvá tudják varázsolni azt az időszakot, amely június 9-ig hátra van. Mi arra akarunk koncentrálni, ami az egrieknek fontos, ami foglalkoztatja őket, minél több pozitív dolgot tenni ez idő alatt is, s ha megválasztanak, akkor a következő években még inkább. Erre esküdtünk föl – fogalmazott.

Verset mondott többek között Dr. Rák Sándorné, Gál Judit, Majorosné Juhász Eszter, Csákvári Antal is a lelkes közönség előtt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában