Szépségverseny

2024.04.16. 08:09

A nap Tündérszépe: Annamária

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A mai nap Tündérszépét Annamáriának hívják, 27 éves és Szajolról érkezett.

Heol.hu

- Pócs Annamária vagyok, 27 éves, Szajolban élek. Szakácsként végeztem, de csak pár hónapot dolgoztam a szakmában, mert rájöttem, nem ez az én utam. Szeretnék emberekkel foglalkozni, segíteni nekik, ezért elmentem segédápolónak Budapestre. Imádom a munkám, a közeljövőben szeretném továbbfejleszteni a tudásom - derül ki a 27 éves lány bemutatkozásából.

Pócs Annamária

Annamária 167 centiméter magas, csillagjegye: oroszlán. Kedvenc ételei az olasz konyha fogásai, itala pedig a zéró kóla. Imádja a latin zenét, kedvenc illata pedig a Good Girl.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Heves vármegye szépségei Nógrád, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indult. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában