Szépségverseny

2024.04.16. 21:30

Tündérszépek: bemutatkozik Andrea +fotók

Fóris Andrea országos szépségversenyünk legújabb indulója. A Tündérszépek során a regionális fordulóban minden nap más-más hölgy mutatkozik be.

Heol.hu

Javában zajlik a Tündérszépek regionális fordulója, ahol Heves vármegye szépei Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok hölgyeivel várják a szívecskéket nap mint nap. Nem késő azonban még csatlakozni hozzájuk: nevezz még ma, akár saját fényképekkel, akár profi portfóliófotózást kérve! Április 16-án a salgótarjáni Fóris Andrea mutatkozik be országos szépségversenyünkön.

Fóris Andrea országos szépségversenyünk legújabb indulója. A Tündérszépek során a regionális fordulóban minden nap más-más hölgy mutatkozik be.
Kattints a fotóra, nézd meg a Tündérszépeken induló Andrea többi fényképét és szavazz
Forrás: Nógrád Vármegyei Hírportál

-Andrea az ikrek jegyében született, kedvenc étele a székelykáposzta, itala a víz. Kedvenc zenéje az Arctic Monkeys-tól a Whyd You Only Call Me When Youre High?, parfümje pedig a Victorias Secret. Andrea idén érettségizik a Madách Imre Gimnáziumban, jövőre pedig közgazdász szakon szeretne továbbtanulni. Szabadidejében koreai drámákat néz, heti egyszer pedig konditerembe jár.

Jelentkezz a Tündérszépekre!

  • Még nem késő nevezni
  • ha 18-35 év közötti vagy
  • Heves vármegyében élsz, tanulsz, vagy itt születtél
  • Nevezhetsz saját portfólióval
  • De ha még nincsenek profi fotóid, kérd ingyenes fotózásunkat, és elkészítjük a fényképeidet, stúdiókörülmények között!
  • Mesés nyeremények, lehetőségek várnak!

 

Az április 8-án kezdődött forduló első versenyzőit már bemutattuk: ismerd meg őket most!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában