Viharkár

2019.07.22. 11:30

Megyeszerte hatalmas károkat okozott a vasárnap esti vihar (videó)

Csaknem húsz alkalommal kértek tűzoltói segítséget Heves megyében a zivatarok okozta károk miatt vasárnap este.

Heol

Mint arról korábban beszámoltunk vasárnap este nagy erejű vihar érte el megyénket. Számos településen okozott károkat az erős szél. Sarudon, a Kossuth úton autóra dőlt egy ház tetőszerkezete, a helyszínre a tiszafüredi hivatásos tűzoltók vonultak, akik eltávolították a járműről a tetőszerkezet elemeit, a Bocskai úton egy ház tűzfala és homlokzata dőlt meg – írja a Heves Megyei Katasztrófavédelem.

Fotó: beküldött

A Tiszanána és Kisköre közötti úton egy negyven méter magas nyárfa dőlt az úttestre, melyet a tiszanánai önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal és láncfűrésszel távolították el. Az út egy másik szakaszán három fa dőlt az úttestre, a tiszanánai önkormányzati és önkéntes tűzoltók avatkoztak be.

 

Tiszanánán, a Martinovics Ignác úton egy lakóház villamos bekötésére szakadt rá egy faág, az esethez a hevesi hivatásos egység érkezett, akik láncfűrésszel és dugólétrával távolították el. Gyöngyösön, az Egri úton egy fa ága szakadt le, amely több személyautót és a járókelőket is veszélyeztetett. A város hivatásos tűzoltói létraszerrel, láncfűrész segítségével távolították el a veszélyes ágat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában