bűnügyek

2019.08.23. 12:11

Órákon át bujkált a szellőzőben az egri bolti szarka

Szabálysértési eljárás elindításával zárult egy férfi nem mindennapi akciója az egyik áruházban.

G. Zs.

Fotó: Pixa Bay (képünk illusztráció)

Arról érkezett az egyik este bejelentés az Egri Rendőrkapitányságra a megyeszékhelyen lévő bevásárlóközpont egyik drogériájából, hogy bolti lopáson értek tetten egy fiatalembert, aki dulakodni kezdett a biztonsági őrökkel. Az eset komolysága miatt a szolgálatban lévő járőrök pillanatok alatt a helyszínre siettek, de álmukban sem képzelték azt, ami ott fogadta őket.

A rendőrök jövetele előtt sikerült a férfit a biztonsági embereknek a szobába kísérni, ahol továbbra is agresszíven viselkedett velük szemben. Kisvártatva az őrök kiengedték a mosdóba a felpaprikázott gyanúsítottat. Ekkor lett az átlagosnak induló bolti lopásból akciófilmbe illő jelenet, ugyanis a jelenlévők egyszer csak motoszkálást hallottak a plafonból, ezért a mellékhelyiségben ellenőrizni akarták a korábban elfogott személyt. Legnagyobb meglepetésükre az felmászott a szellőzőnyíláson, és elindult a járatban. Mire az egyenruhások odaértek, már a csőrendszerben volt, és a rendőri felszólítás ellenére sem akart onnan lejönni.

A járőrök természetesen mindent megtettek azért, hogy az ügy végére minél hamarabb pont kerüljön, de a férfi csak nem akarta elhagyni a biztonságosnak hitt rejtekét. Inkább több métert is megtett a magasban. Végül, négy és fél óra elteltével, jobb belátásra tudták bírni a bujkálót, akit rendőri kísérettel kórházba szállítottak.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a városi rendőrséget. Lázár Levente sajtóreferenstől azt az információt kaptuk, hogy az Egri Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított az ügyben, továbbá a helyszínen egy férfival szemben biztonsági intézkedés történt.

Ajánlóképünk illusztráció. Fotó: Pixa Bay

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában