interaktív rendezvény

2019.11.29. 15:22

Megyénk tűzoltói is bemutatkoztak a hevesi karriernapon

A Hevesi Katasztrófavédelmi Őrs hivatásos tűzoltói is részt vettek a karriernapon, melyet a Dél-Hevesi Foglalkoztatási Paktum rendezett a héten.

Heol

A Heves Városi Sport- és Rendezvénycsarnok adott otthon a rendezvénynek, melyen a térség munkáltatói és potenciális álláskeresői jelentek meg, ahol pályaválasztási tanácsokat is kaphattak az érdeklődők – írja a Heves Megyei Katasztrófavédelem.

A karrier napon -idén immár második alkalommal- a hevesi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói is bemutatkoztak. Egy standon az érdeklődők megtekinthették és fel is próbálhatták a tűzoltók védőruháit, légzésvédelmi készülékeit, láthattak számos speciális tűzoltó felszerelést. A tűzoltók az érdeklődőknek megmutatták az általuk használt gépjárművet, és az azon elhelyezett szakfelszereléseket, védőeszközöket is. Az interaktív rendezvényen a tűzoltók készséggel válaszoltak az érdeklődők kérdéseire is, beszéltek a tűzoltó laktanyában eltöltött mindennapok időbeosztásáról, felkészítésekről, gyakorlatokról, tűzoltói beavatkozásokról, illetve a tűzoltóvá válás mentéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában