Bűnügyek

2020.05.28. 09:31

Ismét drogkereskedőket kapcsoltak le a hevesi rendőrök (fotók, videó)

Az összehangolt akció eredményeként egy erki férfit és egy tarnaörsi házaspárt vettek őrizetbe.

Heol

Az elmúlt egy hónapban már három heves megyei településen csaptak le a rendőrök azokra a kábítószer-kereskedőkre, akiket új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűncselekménnyel gyanúsítanak – számolt be portálunknak Kovács Nikoletta rendőrségi sajtóreferens.

A Hevesi Rendőrkapitányság 31 fővel, 10 helyszínen tartott kutatást május 26-án, melynek során különböző csomagolásokban, új pszichoaktív gyanús fehér port és zöld növényi származékot, ezek szétporciózásához szükséges mérlegeket, továbbá ékszereket, műszaki cikkeket, és több mint háromszázezer forint készpénzt foglaltak le. Az eddigi adatok alapján a gyanúsítottak rendszeresen foglalkoztak otthonukban a kristály, hópihe, herba fantázianevű szerek kereskedésével.

 

A 27 éves erki férfit, és a tarnaörsi házaspárt a nyomozók új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A rendőrök egy tarnaörsi lakos házában kábítószer gyanús anyagot is találtak, ezért ellene kábítószer birtoklása bűncselekmény gyanúja miatt indítottak eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában