bűnügyek

2020.09.27. 07:41

Három drogtermesztőt fogott el a rendőrség Heves megyében (videó és fotók)

A gyanúsítottak saját célra történő felhasználás mellett ismerősi körben árulták is a kábítószer tartalmú kannabisz növényeket.

Heol

Forrás: police.hu

Az Egri Rendőrkapitányság nyomozói tudomására jutott, hogy több személy kannabisz növényt termeszt otthonában és azokat árulja. A rendőrök az adatok alapján 2020. szeptember 24-én egy ostorosi egy novaji és egy egri lakásban kutatást tartottak, mely közben kifejlett növényeket, már kiadagolt szárított anyagot, palántákat és azok termesztéséhez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le – tájékoztatta portálunkat Soltész Bálint rendőrségi sajtóreferens.

A nyomozók előállítottak egy 42 éves novaji, egy 34 éves ostorosi és egy 33 éves egri férfit a városi rendőrkapitányságra. Kettőjüknél a kábítószer gyorsteszt is pozitív értéket mutatott. A gyanú szerint a három gyanúsított otthonában és azok udvarán termesztette a feltehetőleg kábítószer tartalmú kannabisz növényeket, majd azokat ismerősi körében árulta.

Kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása bűncselekmények gyanúja miatt indult eljárás
Fotó: police.hu

Ellenük – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása bűncselekmények gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozó hatóság előterjesztést tett mindhárom férfi letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság 2020. szeptember 26-án elrendelt.

A rendőrség egy novaji, egy egri és egy ostori férfit vett őrizetbe
Fotó: police

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában