kampányfilm

2020.10.25. 13:21

Zseniális videón, ahogy Gál Kristóf belesérül a kütyüzésbe az „optörzses” tájékoztatón

A Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület közösségi oldalán osztott meg egy balesetmegelőzési kampányfilmet, amely a mobilozás veszélyeit foglalja össze.

Heol

Gál Kristóf közreműködésével az utóbbi időben újult meg a rendőrség stílusa, a Twitter és az Instagram után a magyar rendőrség meghódította a Facebookot is. Az Operatív Törzs tagjaként országos hírnévre szert tett Gál Kristóf egyre több bűn-, és balesetmegelőzési videóban is szerepel.

Nemrégiben bemutatta például az unokázós csalót átverő nagymamát, s most egy újabb videóban mutatkozik meg. A Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület közösségi oldalán osztott meg egy balesetmegelőzési kampányfilmet, amelyben Gál Kristóf is feltűnik a tőle megszokott, sajátos humorával. Nem érdemes kihagyni!

A stáb forgatás közben:

" data-show-text="true" data-width="">

">Vajon mi készül itt? 😲 KAP, Janklovics, kamerák, zöld háttér és nem utolsósorban egy meglepetés sztárvendég. 👮 Felismeritek őt? Kommentben jöhetnek a válaszok! 👇 #azigaziertektevagy #nezztavolabb

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában