intézkedés

2021.03.22. 09:59

Többen is súlyosan megsérültek balesetben Heves megye útjain

Mindkét, súlyos sérüléssel járó eset körülményeit az illetékes rendőrkapitányság vizsgálja.

Heol

Forrás: Police.hu

Heves megyében az elmúlt 48 órában négy személyi sérüléses és három anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába – tájékoztatta a Heolt Mezeiné Kovács Nikoletta rendőrségi sajtóreferens. Mint megtudtuk: a szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el az ellenük kiadott körözés alapján.

A rendőrök továbbá két embert állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, valamint egyet ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.

Az egyik súlyos sérüléssel járó baleset idén március 20-án délelőtt történt az M3-as autópálya és a 21-es főút kereszteződésénél, ahol egy kanyarodó személygépkocsi nem adott elsőbbséget a főúton egyenesen haladó jármű részére és összeütköztek. Szintén súlyosan megsérült két személy abban a tehergépkocsiban, melynek vezetője a 31-es főúton közlekedett március 21-én 18 óra körül Tenk és Dormánd között, majd az egyik útkanyarulatban kisodródott a járművel és megpördült.

Mindkét eset körülményeit az illetékes rendőrkapitányság vizsgálja. A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét a közúti közlekedési szabályok maradéktalan betartására!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában