gesztus

2021.04.09. 14:38

Megható: elárasztották a húsvéti felajánlások a Heves megyei mentősöket

Élelmiszerekkel mondtak köszönetet a segítőkész vállalkozók.

HEOL

Forrás: Országos Mentőszolgálat Facebook

Mint ismert, valaki feljelentett a mentősöket húsvétkor, mert sérelmezte, hogy egyikük ebédre hamburgert vásárolt egy budapesti büfében. A panasz szerint a mentős hosszú percekig várakozott az ételért, a mentőautó fedélzeti kamerája azonban minden kétséget kizáróan bizonyította: mindösszesen 1 perc 51 másodpercet vett igénybe az étel megvásárlása.

A társadalom persze azonnal kiállt a mentősök mellett, és megvetette tettéért a feljelentőt. Csütörtökön pedig egy videó is felkerült az OMSZ Facebook-oldalára, ahol az a mentős mondott köszönetet a támogatásért, felajánlásokért, akit húsvétkor méltánytalanul feljelentettek.

Portálunk arról érdeklődött a Heves megyei vezető mentőtisztnél, hogy szűkebb hazánk mentősei kaptak-e a hasonló felajánlásokat éttermektől, mint amelyek a videóban is elhangoztak. Deutsch Ákos elmondta, hogy nem konkrétan a budapesti eset miatt, de húsvét alkalmából ők is számos felajánlásban részesültek az emberektől:

– Rengeteg vállalkozó tett felajánlást számunkra húsvét alkalmából. Különböző élelmiszereket kaptunk, például sonkát, csokoládét, gyümölcsöket és ásványvizet is. Ezeket nagyon köszönjük – fogalmazott a vezető mentőtiszt.

Kezdőképünk illusztráció Fotó: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában