Bosszú

2021.08.17. 09:02

Maró folyadékkal öntötte le haragosa kocsiját a férfi Hatvanban – Videó

Az autóra öntött folyadék hatására a fényezés, valamint a jármű elülső részén lévő króm díszrács megrongálódott, mely cselekményével a vádlott 400. 000 Ft kárt okozott.

Heol

Forrás: Magyarország Ügyészsége

A Hatvani Járási Ügyészség vádat emelt azzal a büntetett előéletű 70 éves férfival szemben, aki egy ismeretlen maró hatású folyadékkal öntötte le a haragosa nagy értékű gépkocsiját, melyben így jelentős anyagi kár keletkezett – tájékoztatta portálunkat dr. Gubala Ádám Miklós helyettes sajtószóvivő ügyész.

Mint kiderült, a vádlott és a sértett között egy korábbi nézeteltérés miatt feszült volt a viszony: a sértett, aki egy hatvani dohányboltot üzemeltet, a vádlottat a korábbi magatartása miatt kitiltotta az üzletből. A dühös férfi idén február 25-én a kora reggeli órákban – azért, hogy személye rejtve maradjon – fejére kapucnit húzva gyalogosan megjelent a dohánybolt előtt, ahol a sértett autója parkolt. Amikor a kocsihoz ért, a kabátjából elővett egy tárolóedényt, melyben ismeretlen maró hatású anyag volt, és azt a jármű motorháztetejére öntötte, majd távozott a helyszínről.

Az autóra öntött folyadék hatására a fényezés, valamint a jármű elülső részén lévő króm díszrács megrongálódott, mely cselekményével a vádlott 400. 000 Ft kárt okozott.

A Hatvani Járási Ügyészség a kisebb kárt okozó rongálás vétsége miatt benyújtott vádiratában arra tett indítványt, hogy a bíróság a jelen eljárást egyesítse a férfival szemben folyamatban lévő egy másik büntetőeljáráshoz, és vele szemben így halmazati büntetésként elzárást szabjon ki.

A bolt biztonsági kamerája által az esetről készített felvétel az alábbi linken látható:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában