Bűntény

2022.04.12. 13:49

Tűzzel próbálta eltűntetni a nyomokat a tarnazsadányi férfi

A helyi rendőrök már ismerték, ezért egy órán belül el is fogták a tolvajt.

HEOL

Az ellopott hangszerek

Forrás: police.hu

A rendőrségre 2022. április 11-én reggel érkezett a bejelentés, hogy egy tarnazsadányi közintézmény egyik helyiségében tűz van - közölte portálunkkal Szabó Boglárka, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A helyszínre kiérkező tűzoltók azonnal megkezdték az oltást, de az idegenkezűséget nem tudták kizárni így a rendőrök megkezdték a nyomozást.

Ezalatt kiderült, hogy a helyiségből ellopták az ott tárolt hangszereket. A rendőrök személyismeretének köszönhetően rövid időn belül sikerült azonosítani a feltételezett elkövetőt, aki már korábban is követett el hasonló bűncselekményeket.

A rendőrök egy órán belül a lakásán elfogták a 32 éves férfit, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését, valamint a kutatáskor a padlásról előkerültek az ellopott hangszerek is.

A tarnazsadányi lakos ellen – őrizetbe vétele mellett - lopás és rongálás bűncselekmény elkövetése miatt indult eljárás a Hevesi Rendőrkapitányságon. A nyomozó hatóság előterjesztést tett a letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában