Tragédia

2022.07.14. 08:47

Halálos áldozata is van a csütörtök reggeli poroszlói tűznek

A tűzoltók egy holttestet találtak.

HEOL

Forrás: Agria Tv

Mint korábban írtuk, a csütörtök reggeli órákban kigyulladt egy lakóház Poroszlón.

Az Agria Tv információi szerint a tűznek halálos áldozata is van, a ház egyik szobájában holttestet találtak a tűzoltók.

Tűz ütött ki egy családi házban Poroszlón. Az egyik szobában egy holttestet találtak a tűzoltók.

Közzétette: Agria Tv Bt – 2022. július 13., szerda

Nagy Csaba, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte, csütörtök hajnalban kigyulladt egy százhatvan négyzetméteres lakóház egyik szobája Poroszlón, a Hősök útján. Tizenkét tűzoltó két technikai eszközzel kezdte meg az oltást. Az épületben a tűzzel érintett helyiségben a bútorzat és ruhaneműk égtek. A tűzoltók oltás közben egy idős férfi holttestét találták meg az épületben, aki feltehetően füstmérgezésben vesztette életét. Egy gázpalackot is kivittek az épületből, megelőzve ezzel a robbanást. A tűz pontos keletkezési körülményeit tűzvizsgálat fogja feltárni.

A leggyakrabban idős emberek válnak ilyen eset áldozatává, mert mire észlelik a tüzet, már annyi mérgező égésterméket belélegeztek, hogy nem képesek menekülni. Tanácsos a konyhába, hálóba, nappaliba füstérzékelőt elhelyezni és odafigyelni egyedül élő idős rokonainkra, szomszédunkra. Olyan lakásban, házban, ahol füstérzékelő működött, senki nem sérült meg, és jelentős károk sem keletkeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában