Toborzás

2022.08.01. 15:03

Egerfarmoson és Poroszlón toboroztak és biciklit regisztráltak a rendőrök az elmúlt hétvégén

Folyamatos a szerződéses határvadászok toborzása Heves megyében.

HEOL

Toboroztak és BikeSafe regisztrációt tartottak a rendőrök

Forrás: police.hu

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság és a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa július 30-án két rendezvény helyszínén várta az érdeklődőket. Ezúttal Egerfarmoson és Poroszlón volt lehetőség személyesen tájékoztatást kérni a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárásról és a várható szolgálati feladatokról is. Ezt Mezeiné Kovács Nikoletta, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte portálunkkal.

Ezenkívül mindkét helyszínen a vállalkozó kedvűek – kisebb ajándékért cserébe – tesztelhették tudásukat egy bűnmegelőzési tesztlap kitöltésével, valamint volt BikeSafe kerékpár-regisztráció és bűnmegelőzési tanácsadás is.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, megyénk bármelyik rendőrkapitányságán és rendőrőrsén is lehetőség van személyesen információt kérni a szerződéses határvadász képzésről, illetve a rendőrség honlapján is elérhető a jelentkezési egységcsomag és egy tájékoztató anyag.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában