Kérdések

2022.09.16. 10:20

Ukránoknak vihette a pénzt a gyöngyösi kocsi csomagtartójában megtalált kétgyermekes apuka

Maffiaszerű kivégzésről beszél a Borsonline.

HEOL

A Kenyérgyár utcában találták meg a férfit

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

– Ukrán munkásoknak vitt pénzt Budapestről Gyöngyösre az a 23 éves, kétgyerekes családapa, akinek holttestét szerdán este találták meg egy körözött kocsi csomagtartójában – állítja a Borsonline

Azt írja a Bors, hogy a férfi a fővárosról indult le egy nagyobb összeggel az autójában Gyöngyösre, hogy fizetést osszon az ukrán melósoknak. 

– Kocsiját nem sokkal később meg is találták Gyöngyösön, a Kemény János utcában, ám Dávidnak nyoma veszett. A maffia kegyetlen módszereire hajazó bűntény történhetett – fogalmaztak. 

Egyre több információ lát napvilágot arról a fiatalemberről, akit közel kéthéten keresztül kerestek, végül egy egy autó csomagtartójában találták meg Gyöngyösön. A rendőrség azonban továbbra sem erősített meg semmilyen hírt, későbbre ígértek sajtótájékoztatót, ahol beszámolnak az ügy részleteiről.

A Kenyérgyár utcában élők már napok óta érezték a furcsa szagot, végül szerdán hívták ki a rendőröket, akik hosszasan helyszíneltek egy autónál, melyről sajtóhírek szerint kiderült, hogy körözik. Felröppent az a hír is, hogy több millió forint volt a férfinél és követték az autóját. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában