Emberölés

2022.09.16. 07:00

Gyilkosság lehetett - követhették a Gyöngyösön eltűnt férfit + videó

Meg nem erősített információk szerint gyilkosság áldozata lett a fiatal férfi.

HEOL

Egész napon át helyszíneltek

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Hetek óta keresték azt a 23 éves családapát, akinek a holttestét szerdán találták meg Gyöngyösön, egy autó csomagtartójában. A Tények úgy tudja, a férfit meggyilkolták. 

– Az eltűnése napján Budapestről utazott Gyöngyösre, építési vállalkozóként dolgozott, munkásokat akart kifizetni. Több millió forint lehetett nála. Mielőtt eltűnt, a térfigyelő kamerák felvették, ahogy egy autó egészen Budapesttől követte őt – fogalmaz a Tények.

A rendőrök szerdán egész nap helyszíneltek Gyöngyösön, ahol egy bűzlő autó miatt hívták ki őket. Egy, a Kenyérgyár utcában lakó gyöngyösi férfi azt állítja, hogy mások is, ő maga is érezte a szagot, de nem tudják, végül is ki értesítette a rendőrséget. A hosszas helyszínelést követően azonban a bűnüldözők nem adnak tájékoztatást, teljes a hírzárlat.

Mint írtuk, szeptember elején eltűnt egy fiatal férfi, akit a mátraalji városban láttak utoljára. A szóbeszéd szerint az ő holttestét rejtette a Gyöngyösön talált autó. A rendőrök ezt az információt sem erősítették meg, azonban a férfi felesége közösségi oldalán gyászfotót állított be, amiből arra következtetnek sokan, hogy férje elhunyt. A Tények információi szerint az autót körözték.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában