Nyomozás helyett főztek

2022.10.10. 08:45

Pikniken búcsúztatták a nyarat a nyugdíjas rendőrök Felsőtárkányban

Mostanában leginkább szabadtéri programokra vágytak az Egri Szent György Nyugdíjas Rendőrök Egyesületének tagjai.

Sz. I.

Kenyér László özvegye vette át az elismerő oklevelet

Forrás: Szilvás István/Heves Megyei Hírlap

Fotó:

Jó hangulatú, bográcsos főzéssel egybekötött pikniken búcsúztatták a nyarat az Egri Szent György Rendőr Nyugdíjas Egyesület tagjai, akik Felsőtárkányban a kedvelt tó partján adtak randevút egymásnak.

Mint az ötvennyolc tagot számláló közösség elnöke, Kaló József nyugalmazott rendőr ezredes elmondta: a korábbi, járványos időszakban kevésbé volt lehetőségük összejönni, az idén ezért élveztek előnyt az ilyen szabadtéri rendezvények. Ennek jegyében vettek részt például az IPA (Nemzetközi Rendőrszövetség) jászszentandrási, illetve hevesi szervezete által meghirdetett főzőversenyen, ahol sikert arattak ízes ételeikkel. Az év hátralévő időszakában részt vesznek egy egri történelmi sétán, valamint a hagyományos évzáró találkozón.

A tóparti piknik résztvevői megemlékeztek az elnökség nemrég elhunyt tagjáról, Kenyér Lászlóról. A nyugalmazott rendőr főtörzszászlós a korábban a kiemelkedő munkájáért neki adományozott elismerő oklevelet már nem tudta átvenni, azt most a feleségének, Mária asszonynak nyújtották át az egyesület vezetői.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában