Baleset

2022.12.10. 16:28

Súlyos sérültje is van az M3-ason történt hármas karambolnak

December tizedikén délután négy óra körül történt a baleset.

HEOL

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

18:45

Véget ért a helyszínelés Atkár térségében. A rendőrök a helyszínelést befejezték és a forgalomkorlátozás megszűnt, így az érintett útszakaszon ismét zavartalanul lehet közlekedni - írta a rendőrség a police.hu-n.

Korábban írtuk

Deutsch Ákos, Heves megyei vezető mentőtiszt portálunknak elmondta, egy könnyű és egy súlyos sérültet szállítottak kórházba a helyszínről. 

Az M1-M0-M3 Autópálya Információ elnevezésű Facebook-oldalon osztották meg a hírt, miszerint az M3-as autópályán Gyöngyösnél a Nyíregyháza felé vezető oldalon baleset történt, ugyanis egy utánfutós jármű elhagyta rakományát. Ennek következtében hat kocsi ütközött össze. 

Egy hozzászóló azt írta a poszthoz, hogy ők épphogy megúszták a balesetet. A vétkes utánfutós a halászaranyosi pihenő után pakolgatta a lomjait éppen. Vissza sem nézett, hogy mekkora tömegbalesetet okozott.

A katasztrófavédelem értesítése alapján azonban három gépkocsi ütközött össze az M3-as autópálya 73-as kilométerszelvényénél, Atkár térségében, a Vásárosnamény felé vezető oldalon. Az egyik járműbe beszorult egy ember, akit a gyöngyösi hivatásos tűzoltók a mentőkkel együttműködve mentettek ki a kocsiból. Az érintett útszakaszon a belső sávban halad a forgalom.

Az Útinform a következőket tette közzé: az M3-as autópályán a Vásárosnamény felé vezető oldalon a 73-as km-nél, Gyöngyös térségében egy személyautó keresztbe fordult, ezért csak a leállósáv autózható.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában