Balesetek

2023.01.02. 18:26

Halálos baleset a 3-as főúton, motorosok vesztették életüket Parádsasvárnál - összegyűjtöttük a tavalyi augusztus baleseteit

Az újév kezdetén sokan visszaemlékeznek az elmúlt évre. Visszatekintettünk a 10 legolvasottabb balesetre, ami 2022 augusztusában történt.

HEOL

A parádsasvári motoros baleset helyszíne

Forrás: Agria Tv

1. Budapest felé tartott egy kamion, amikor hirtelen, a semmiből durrdefektet kapott. Ezután elképesztő jelenet következett: gyakorlatilag merőlegesen fordult rá a szemközti sávra, miközben letarolta a szalagkorlátokat.

2. Apa és fia halt meg Galgahévíznél, amikor autójukkal egy fának csapódtak a 3-as főúton.

3. Mindkét motor sofőrje meghalt, miután egymásnak ütköztek a 24-es főúton, Parádsasvárnál.

4. A 25-ös főúton, a borsodnádasdi szerpentinen, Tarnalelesz irányában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

5. Három személyautó karambolozott az M3-as autópálya 55-ös kilométere közelében.

5. Összeütközött két gépkocsi a 3-as főút 85-ös kilométerszelvényénél, Visonta térségében, az abasári elágazás előtt.

6. Egy balra ívelésű kanyarban egy SEAT letért az útról, majd a szemből szabályosan közlekedő autónak ütközött Egerszalóknál. A balesetben három ember sérült meg súlyosan.

7. Hat kilométeres torlódást okozott egy baleset az M3-ason

8. A Bükk hegyvidéki útvonalain ellenőriztek a rendőrök, amikor egy jármű folyamatosan levágta a kanyarokat, és áttért a szemközti sávba.

9. Két gépkocsi ütközött össze az Erdőtelek és Tenk közötti út 13-as kilométerszelvényénél. Az ütközés következtében az egyik jármű az árokba borult, a másik kocsi az úttesten maradt.

10. A 33-as főúton Poroszló átkelési szakaszán baleset történt. A 26-os km-nél volt forgalomkorlátozás.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában