Razzia

2023.02.13. 14:02

Illegális áramvételezést számoltak fel a gyöngyösi városrendészek a Harmadosztályon

A város kritikus pontjain rendszeresek lesznek idén az átfogó ellenőrzések.

Sz. Sz. I.

Ellenőrzés a vasúti megállóban a Harmadosztályon

Forrás: Városrendészet Gyöngyös/Facebook

Harmadosztály elnevezésű városrészében tartott hétfőn átfogó ellenőrzést a városrendészet, tájékoztatta portálunkat Ferenczy Dániel rendészeti igazgató. 

– Az átfogó ellenőrzés az új év új módszere. Ezen akciók során a közterület-felügyelők nagyobb csoportja célzottan jelenik meg a város kritikus pontjain. Az időszakonként előforduló akciók célja az adott területrész teljes átvilágítása, a jogellenes cselekmények visszaszorítása. Ma a Harmadosztályon több hiányosságot tártunk fel. Több esetben bírságot szabtunk ki, így veszélyeztetés kutyával szabálysértés, köztisztasági szabálysértés és a Kresz szabályainak megsértése miatt. Egy esetben közigazgatási bírság kiszabására került sor zöldterületen parkolás miatt. Az ingatlan előtti öt méter tisztán tartásának elmaradása három esetben vezetett közigazgatási eljáráshoz. Kollégáim egy ízben figyelmeztetést alkalmaztak veszélyeztetés tárgyak elhelyezésével szabálysértés ügyében. Eljártak egy roncsautóval kapcsolatosan, és egy illegális áramvételezés felszámolása is megtörtént – részletezte Ferenczy Dániel.

Az elkövetkezendő időszakban további célzott akciók várhatóak, tette hozzá a városrendészet igazgatója.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában