Tragédia

2023.04.15. 14:33

Meghalt egy férfi a Kéktúra útvonalán

Hiába próbálkoztak az újraélesztéssel, a férfi az életét vesztette.

HEOL

Legfrisebb információink szerint a haláleset a Mátrában, Markaz és Parádfürdő között történt. A Kék-túrán haladó férfi összeesett szombat kora délután, s bár a mentősök először telefonon próbálták irányítani az újraélesztést, amit az időközben kiérkező mentőhelikopter legénysége is folytatott, ám sajnálatos módon nem vezetett eredményre, a férfi életét vesztette.

Olvasónk azért láthatta az Egednél elhaladó mentőhelikoptert, mert az Miskolc felől indult a Mátrában szerencsétlenül járt ember mentésére.

Korábban írtuk:

 

Olvasónk értesítette portálunkat, hogy egy mentőhelikoptert látott repülni az Eged-hegy felett  szombaton, délután fél kettő tájékán. 

Portálunk megkeresésére a mentőszolgálat munkatársa arról adott tájékoztatást, hogy egy középkorú férfi rosszul lett, és összeesett a Kéktúra útvonalán. Megtudtuk azt is, hogy a mentőhelikopter egy meglehetősen nehezen megközelíthető helyszínre érkezett. A mentőszolgálat munkatársai újraélesztéssel próbálkoztak, azonban hiába, a férfi ugyanis az életét vesztette.

 

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában