Elkapták

2023.04.12. 13:14

Toplistás körözött bűnözőt fogtak Eger és Kerecsend között

A rendőrök Eger és Kerecsend között igazoltatták az 51 éves férfit, akinél hamis okmányokat is találtak.

HEOL

Az Egri Rendőrkapitányságra vitték az elfogott férfit

Forrás: police.hu

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai április 11-én 19 óra 20 perc körül a 25-ös számú főúton Eger és Kerecsend között ellenőriztek egy olasz hatósági jelzésű autót – tájékoztatta portálunkat Lázár Levente, A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

Az igazoltatás közben derült ki, hogy a járművet vezető 51 éves férfi neve szerepel a magyarországi TOP 50-es körözötti listán. A rendőrök a jármű átvizsgálásakor találtak több hamis külföldi okmányt is, melyeket lefoglaltak.

A hajdúdorogi körözött személy ellen a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert a kiszabott 4 év 6 hónapos szabadságvesztés büntetése letöltését nem kezdte meg. A rendőrök a férfit elfogását követően a Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították, továbbá ellene büntetőeljárás indult az Egri Rendőrkapitányságon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!