Heol.hu podcast

2023.05.02. 14:13

192 gyorshajtót csíptek el Hevesben a rendőrök

Megvannak az április végén zajlott Speedmarathon eredményei, derül ki a heol.hu legújabb podcastjából.

HEOL

Roadpol a Baktai úton Egerben

Forrás: Huszár Márk/Heves megyei Hírlap

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 45 helyszínen hajtott végre sebességellenőrzést a ROADPOL „Speedmarathon” elnevezésű 24 órás akcióban április  21-én 6 órától április 22-én 6 óráig. A rendőrök 11 375 járművet ellenőriztek, közülük 192 gyorshajtót szűrtek ki és vontak eljárás alá, derül ki egyebek között podcast-sorozatunk legújabb darabjából. A vendégünk ezúttal is Soltész Bálint vármegyei rendőrségi sajtószóvivő volt, akivel emellett a Vigyász, Kresz, Rajt! szlogen alatt futó Közlekedik a család elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedősorozatról is beszélgettünk.

Utóbbira még a héten nevezhetnek a családok, hogy esélyt kapjanak arra, hogy autót nyerjenek a ORFK – Országos baleset-megelőzési Bizottság által meghirdetett vetélkedőn. A május 20-i versenyre május 10-ig várják a jelentkezéseket e-mailben az [email protected] e-mailcímen, illetve a kozlekedikacsalad.hu oldalon.

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában