Bűncselekmény

2023.05.02. 11:16

Egerbe járt át kocsikat feltörni az ózdi férfi

Szinte mindent vitt a kocsikból, amit tudott.

HEOL

Helyszíni fotó

Forrás: Police.hu

Az Egri Rendőrkapitányság többrendbeli lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy ózdi lakos ellen, aki április 28-án 11 óra és április 29-én 6 óra között kifeszítette egy egri utcában parkoló autó ajtaját, majd az utastérből rádiót, kést, napszemüveget, illetve készpénzt tulajdonított el - adta hírül a rendőrség. Korábban portálunk már beszámolt egy hasonló autófeltörős esetről, ahol egy kamera rögzítette ahogy a férfi feltöri, majd kipakol egy autót. 

Mint írják, a rendőrök a bejelentést követen néhány órán belül azonosították, majd a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 29 éves férfit, akiről kiderült, hogy az elmúlt hónapokban több vagyon elleni bűncselekményt is elkövetett Egerben. B. R.-t a nyomozók őrizetbe vétele mellett hallgatták ki, melyen beismerő vallomást tett, továbbá előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság április 30-án elrendelt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában