Bűnözés

2023.04.18. 17:08

Meghökkentő kamerafelvétel buktathatja le a felnémeti tolvajt + videó

Kedd este egy felnémeti lakos térfigyelőkamerája rögzítette a képeket.

HEOL

Mint, ahogy azt már az előző cikkünkben megírtuk, a városrész lakói gyakran esnek bűncselekmények áldozatául, ugyanis betörők és tolvajok járkálnak házról-házra Felnémet utcáin. A bűncselekmények leginkább az éjszaka folyamán történnek. Olvasónk saját Facebook oldalán tett közzé videókat, és képeket az esetről. Bejegyzésében többek között azt is állítja, hogy ez egy előre kitervelt lopás volt, az illető az autóját akarta kipakolni. Pár hete ugyanennek a családnak a házáról, leszedtek egy mozgás érzékelős lámpát is. 

A kamera felvételen látottak szerint a lopás ideje alatt az elkövető férfi, közel húsz percet töltött az érintett autójában. Akcióját megzavarta egy arra járőrőző rendőrautó, de ezt észlelve rögtön el is rejtőzőtt előlük, és nem kapták rajta a rendőrök - olvashattuk ezt is a károsult közösségi oldalán megosztott bejegyzésében. 

Olvasónk felhívta mindenkinek a figyelmét arra is, hogy az éjszakai látogatók közel sem ártalmatlanok, némelyikük az elkövetők közül fegyverrel mászkál az utcákon. Alább látható a bejegyzésben közzétett videó egy kis részlete. 
Megkérdeztük az esetről a Hevesi Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, illetve arról is hogy fog-e javulni a helyzet a felnémeti lakosok számára. Amint kapunk visszajelzést, közzétesszük portálunkon. 

(Főoldali képünk illusztráció,forrás: Shutterstock)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!