Bűnügy

2023.05.11. 08:25

Olyanba rángatta a kamasz fiút a hevesi férfi, hogy egyből a rácsok mögé került

A hevesi nyomozók két helyi férfit hallgattak ki gyanúsítottként, továbbá egyiküket őrizetbe is vették, két lopás miatt.

HEOL

A Hevesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya idén május 9-én őrizetbe vett egy helyi férfit, aki ellen több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt indult eljárás - adta hírül a rendőrség szerdán. 

A rendelkezésre álló adatok szerint a 26 éves férfi és 17 éves társa május 9-én éjszaka Heves egyik utcájában egy parkoló autó katalizátorát lopták el. Továbbá ezt megelőző napokban közösen egy gépjárművet is elloptak a városból. A rendőrök a bejelentést követően néhány órán belül elfogták a két gyanúsítottat.

A kihallgatásukat követően S. R.-t a nyomozók őrizetbe vették, tovább indítványozták a letartóztatását. Kiderült ugyanis róla, hogy az elmúlt hónapokban több vagyon elleni bűncselekményt is elkövetett úgy, hogy korábban a bíróság a bűnügyi felügyeletét rendelte el.

katalizátor tolvaj rendőrég
A katalizátortolvajok zsákmánya
Forrás: police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában