Prevenció

2023.06.23. 09:13

Játékos feladatok várnak az érdeklődőkre Poroszlón a rendőrségi információs ponton

Bűn- és balesetmegelőzési információs pontot üzemeltetnek a nyáron a rendőrök.

HEOL

Bűn- és balesetmegelőzési információs pontot üzemeltet a rendőrség Poroszlón

Forrás: police.hu

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság - a Jász-Nagykun-Szolnok és a Borsod-Abaúj Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánysággal együttműködésben - idegenforgalmi és bűnmegelőzési projektet állított össze a Tisza-tó környékén üdülni, kirándulni vágyók, a tavat körbe kerékpározni szándékozók és az ott élő lakosság biztonságának fokozása érdekében.

A projekt keretében a Heves vármegyei rendőrök június 23-tól minden pénteken és szombaton 9 órától 13 óráig elsőként Poroszlón fognak bűn- és balesetmegelőzési információs pontot üzemeltetni. Az ide látogató gyalogos, kerékpáros turisták játékos feladatokon vehetnek részt, amelynek során megismerhetik a gáton történő kerékpározás speciális szabályait, valamint a vízparton tartózkodással, fürdőzéssel kapcsolatos legfontosabb ajánlásokat. Az információs ponton lehetőség lesz a BikeSafe programban a kerékpárok regisztrálására is.

A projekt a Belügyminisztérium és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával valósul meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában