Tragédia

2023.06.23. 21:15

Sosem vagánykodott a motorral, mondják a gyöngyössolymosi baleset áldozatáról

Évtizedek óta motorozott S. János, a szerencsétlenség áldozata, akit felelősségteljes emberként ismertek a környéken.

HEOL

Az elhunyt férfi ismerősei a baleset helyszínén készült fotók alapján jöttek rá, hogy kiről van szó

Forrás: Agria Tv Bt/Facebook

Élete legszebb időszakát élte, ugyanis nemrégiben házasodott az a motoros, aki frontálisan ütközött egy furgonnal Gyöngyössolymosnál. A szemtanúk szerint a baleset brutális volt, a furgon eleje szinte teljesen megsemmisült, a rendőrök pedig hosszú órákon keresztül helyszíneltek - adta hírül a Ripost.

Ahogy arról korábban portálunkon is beszámoltunk, halálos közlekedési baleset történt a 24-es számú főút 5-ös kilométerében, Gyöngyös közelében június 21-én 17 óra 25 perc körül, melynek során eddig tisztázatlan körülmények között egy motorkerékpáros furgonnal ütközött. A baleset következtében a motor vezetője a helyszínen életét vesztette. 

Az Agria Tv úgy tudja, egy Gyöngyös felől érkező gépkocsi vezetője akart balra kanyarodni Gyöngyössolymos irányába, amikor észlelte a szemből érkező motorost. Fékezett, elsőbbséget adott neki. A kocsi mögött egy másik jármű is fékezett, azonban egy éppen érkező mikrobusz a bal hátuljának ütközött, amitől a furgon a másik sávba haladt és frontálisan ütközött a motorossal.

A környéken élő, középkorú motorost, S. Jánost sokan ismerték a környéken, ismerősei szerint figyelmes és óvatos sofőr volt, aki még járművére is kimondottan vigyázott. Képtelenek feldolgozni a történteket - írja a Ripost.

Nem hisszük el, hogy pont Janival történt mindez, amikor ő sosem száguldozott, sosem vagánykodott a motorral. Egy kincset vesztettünk el vele

 – szögezte le a férfi egyik ismerőse. Úgy tudni, hogy a férfi már évtizedek óta motorozott, rutinos közlekedőnek számított, nem balesetezett. A hírportál információi szerint boldog kapcsolatban élt, nemrégiben házasodott.

Ismerősei elmondták, hogy János az életben is felelősségteljes volt, a motorozás mellett küzdősportolt is. Volt olyan ismerőse, aki a baleset helyszíni fotóit nézve jött rá, hogy János a baleset áldozata:

Régóta ezzel a motorral járt, így ismerték többen is. A fotókon láttuk a gépet, és ezek után jöttünk rá, hogy kiről van szó. Még mindig nem tudjuk elhinni, hogy ez vele történt – ingatták szomorúan a fejüket. 

A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában