Podcast

2023.07.12. 17:51

Besurranó próbálta meg kipakolni az egri borünnep sátrait

Itt a fesztiválszezon. Soltész Bálint, rendőrségi sajtószóvivő az elmúlt hetek egri, Eger környéki fesztiváljain történtekről számolt be, de jótanácsokkal is szolgált.

Egymást érik a többnapos fesztiválok vármegye szerte, most ért véget az Egri Bor Ünnepe, a hétvégén Makláron is Nyári Röfi Fesztivál várta a vendégeket. Ahhoz, hogy a szórakozás felhőtlen legyen, nem árt betartani néhány alapvető szabályt. Soltész Bálint, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője podcast-stúdiónkban jó tanácsokkal is szolgált illetve megtudhattuk tőle azt is, hogy az egri borünnep sátrait csak éber biztonsági szolgálat, illetve a rendőrségi kiérkezése óvta meg attól, hogy kipakolják. A helyszínen elfogták a besurranót, így a kár is megtérült.

Nem jártak viszont jól azok a férfiak, akik a kelleténél többet ittak a maklári falunapon. Összeverekedtek és egyikük olyan súlyosan megsérült, hogy jelenleg is kórházban gyógyul, másikuk ellen súlyos testi sértés miatt indult eljárás.

A podcastban ismét felhívta a figyelmet a szóvivő arra, hogy az előttünk álló hétvégén, július 15-én a Tisza-tónál rendezik meg a Bringázik a család vetélkedőt, amelyre akár még a helyszínen, Poroszlón is lehet majd nevezni szombat reggel.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában