Vajon hová ült a harmadik?

2023.07.04. 15:21

Hárman menekültek egy motoron a rendőrök elől Gyöngyösön

Kicsit feltűnőek lehettek, így nem tartott sokáig a "buli".

HEOL

Három felnőtt menekült ezen a motoron

Forrás: Police.hu

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást két gyöngyösoroszi és egy farkaslyuki lakos ellen, akik június 30-án 9 óra körül Gyöngyösön, az Egri úton levágták egy ott parkoló segédmotor-kerékpár biztonsági láncát, majd azzal elhajtottak a helyszínről - adta hírül a rendőrség a hivatalos oldalán.

Mint írják, pár perccel később már nyomukban voltak a rendőrök, amit észlelve a város határában megálltak, majd a motort hátrahagyva, futva próbáltak menekülni. A jármű vezetőjét, egy 25 éves férfit egyből elfogtak a rendőrök. További két társát egy 37 éves férfit és egy 35 éves nőt pár órával később állították elő a rendőrkapitányságra. A nyomozók kihallgatták a három gyanúsítottat, akik beismerő vallomást tettek. 

Ez is Gyöngyösön történt a napokban

Nem mindennapi videót készítettek Gyöngyösön június 29-én, 18 óra 30 perc körül, amikoris a közlekedésben résztvevőket sokkolta egy autós.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában