Fennakadások

2023.08.21. 10:34

Bodzarakomány borult az M3-as autópályára, hatalmas a dugó – Frissítve

Baleset nem történt, azonban leborult rakomány akadályozza a forgalmat az M3-as autópályán.

Heol.hu

Óriási a torlódás az M3-as autópályán

Forrás: Beküldött fotó

12:10:

Az M3-as autópálya Budapest felé tartó oldalán, a Galga pihenőhelynél korábban baleset történt, a 43-as kilométerszelvénynél újra két sáv járható. A torlódás még mindig több kilométeres, aki teheti, az az 55-ös kilométerszelvénynél lévő Hatvan csomópontnál lehajtva, majd a 39-es km-nél lévő Bag csomópontban visszahajtva, a 3-as főúton kerülhet – írta az Útinform

Korábban törént:

Az M3-as autópálya Budapest felé tartó oldalán, Hatvan és Bag között baleset történt. A 43-as kilométernél csak egy sáv járható - írta az Útinform, amelyet pár perccel később a következőre frissítettek:

Az M3-as autópálya Budapest felé tartó oldalán, a Galga pihenőhelynél baleset történt, a 43-as kilométernél csak egy sáv járható. A torlódás már közel 6 kilométeres, aki teheti, az az 51-es kilométernél lévő Kerekharaszt csomópontnál lehajtva, majd a 39-es kilométernél lévő Bag csomópontban visszahajtva, a 3-as főúton kerülhet.

Szabóné Berki Bianka r. őrnagy, szóvivő portálunknak elmondta, az M3-as autópályán közlekedett hétfőn délelőtt egy személygépkocsi, amely egy utánfutót vontatott. A személygépkocsi defektet kapott és az utánfutón lévő bodzából álló rakomány az úttestre borult. Hamarosan eltávolítják az úttestről.

Olvasónktól úgy tudjuk, a dugó vége egészen Heves vármegyeig húzódik. Továbbá azt tapsztalta, hogy sokan figyelik Eger irányába haladva is a történteket, ezért belassult az ellentétes oldalon is a haladás. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában