Verseny

2023.08.02. 08:34

Lövésben az egri börtön csapata a második legjobb

A Heves Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézet csapata második lett.

Molnár Helga

Pisztoly, gépkarabély valamint sörétes puska versenyszámokban mérték össze tudásukat

Forrás: bv.gov.hu

A Büntetés-végrehajtás Oktatási, Továbbképzési és Rehabilitációs Központja rendezésében, a Márianosztrai Fegyház és Börtön lőterén rendezték meg a Büntetés-végrehajtási Szervezet Országos Lőbajnokságát – olvasható a Heves Vármegyei Büntetés-Végrehajtási Intézet honlapján.

A versenyre 24 büntetés-végrehajtási intézet 72 hivatásos állományú tagja nevezett. Pisztoly, gépkarabély valamint sörétes puska versenyszámokban mérték össze tudásukat csapat-, valamint egyéni szinten. A szituációs feladatok során a gyors, biztonságos végrehajtásra, pontos lövések leadására, valamint a vétlen célok elkerülésére is figyelni kellett.

Szűkebb hazánk indulói jól szerepeltek a versenyen
Forrás: bv.gov.hu

A Heves Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézet csapata összesített csapatversenyben az országos második-, csapat pisztoly versenyszámban a negyedik-, míg férfi gépkarabély versenyszámban Balázs Zoltán bv. tűzzászlós a harmadik helyen végzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában