Halál

2023.09.25. 18:30

Összevesztek a Poroszlón halálra gázolt férfi hamvain

Vonat gázolta halálra a poroszlói férfit most az özvegye és az előző felesége veszekednek az urnáján.

Heol.hu

László és Mónika szerették egymást

Forrás: Ripost

Mint ahogy arról beszámoltunk, szeptember elején egy sokgyermekes családapa Poroszlón. Bár a mentősök hamar a helyszínre értek, a férfi életét nem tudták megmenteni. Kiderült az is, hogy két közös gyermekük mellett az asszony előző kapcsolatából származó négy gyerekét is együtt nevelték. Most a Ripost megtudta, hogy a férfi özvegye Mónika, hazavinné férje urnáját.

Képtelen vagyok feldolgozni a férjem halálát. Napról napra csak nehezebb... Boldogan éltünk, nem is találhattam volna jobb társat Lászlónál  – fogalmazott a Ripostnak Mónika, aki még nem tudja, mikor szervezheti meg hitvese búcsúztatását, de azt elárulta, hol szeretné elhelyezni László urnáját. 

Nem viszem ki a temetőbe, mert azt szeretném, hogy a szerelmem örökre velem maradjon. Éppen ezért hazaviszem, és kialakítok neki egy megfelelő helyet – mondta a Ripostnak László özvegye, ám az elhunyt férfi előző felesége, Judit ezt nem akarja elfogadni. A korábbi feleség lapunknak elmondta, hogy tisztában van vele, hogy a törvény szerint Mónikát illeti a döntés joga, mégis úgy érzi, hogy erkölcsileg van beleszólása abba, hogy mi történjen László hamvaival. 

,,Folyamatosan érzem a volt férjem jelenlétét. Tudom, hogy egyesek nem hisznek nekem, de a volt férjem lelke mellettem van. Szerettük egymást, ezért sosem lett volna szabad elválnunk, boldogan neveltük a három gyermekünket. A szívem mélyén mindig is abban bíztam, hogy visszajön hozzám. Kegyetlenségnek tartanám, ha Mónika valóban a házában helyezné el Lacit, hiszen akkor csak az ő különleges engedélyével látogathatnám a volt uram nyughelyét" – magyarázta Judit a Ripost munkatársainak. 

Úgy tűnik, a két asszony között egyhamar nem várható békesség, de azt mindketten megígérték, hogy a féltestvéreket sosem hangolják majd egymás ellen – írta a Ripost. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában