Baleset

2023.09.28. 11:06

Rendőrnőért jött mentőhelikopter az M3-ason történt balesetnél

Vétlen volt a rendőrnő, akinek autóját ledózerolták az M3-as autópályán.

Molnár Helga

Szinte teljesen összeroncsolódott a rendőrautó a baleset következtében

Forrás: Zsaruellátó/Facebook

Személyautónak ütközött egy papírdobozokat szállító kisteherautó az M3-as autópálya 31-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon, a gödöllői emelkedőnél szerdán késő délután, írtuk meg ezt korábban. Műszaki mentés céljából az aszódi hivatásos tűzoltók vonultak ki a helyszínre. Az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A helyszínre mentőhelikopter érkezett – írta honlapján a katasztrófavédelem.

A Zsaruellátó közösségi oldalán azt közölte, rendőrnő volt az, akiért a mentőhelikopteres segítség érkezett. Megkerestük a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, valóban igaz-e a hír. Közösségi oldalukon reagáltak.
– Jobban vannak – két kollégánk sérült meg két nap alatt közlekedési balesetben. Vétlenek voltak. Hála az égnek, mindketten hazamehettek már a kórházból. Az M3-as autópályán, Gödöllő térségében, forgalmi okból leállt, bekapcsolt villogóval és a hátsó szélvédőn jól látható „Húzódj balra!” felirattal tegnap délután a szolgálati autó, jobb első ülésén autópályás kolléganőnkkel. Egy kisteherautó sofőrje a jó ég tudja, hogy nem vette észre. Belezúzott és gyakorlatilag ledózerolta a kocsi hátulját (a fotókon nem az okozó jármű látható).

Sérült főtörzszászlósunkért mentőhelikopter érkezett, kórházba vitték, fejsérülést vélelmeztek nála. Az órák, míg a vizsgálatokra vártunk ezer évnek tűntek, de azóta kiderült, hála Istennek nincs komoly baja. Agyrázkódása és zúzódásai miatt megfigyelésre bent tartják, de hamarosan otthonában lábadozhat.
Szintén hazamehetett már a kórházból érdi motoros kollégánk, aki kedden délelőtt sérült meg közlekedési balesetben. Egy 69 éves sofőr nem adott elsőbbséget a védett útvonalon haladó főtörzszászlósnak és elcsapta a motort. Súlyos sérülés gyanújával vitték kórházba, szerencsére azonban a vizsgálatok zúzódásokat és agyrázkódást jeleztek – csak…. Andi, Péter! Gyógyuljatok meg hamar! Jobbulást és teljes felépülést kívánunk – írták.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában