Gyanú

2023.10.08. 09:09

Drogot találtak a Recsken igazoltatott nőnél

A recski nő melltartójából került elő a gyanús anyag. Recsken korábban nyomravezetői díjat tűzött ki a polgármester, amit azoknak ajánlott fel, akik a drogterjesztők nyomára vezetik a hatóságokat.

Barta Katalin

– Sikeres fogás ma este. Köszönöm a rendőri intézkedést! 

Mindössze ennyit osztott meg Nagy Sándor, Recsk polgármestere közösségi oldalán szombat éjszaka. Vasárnap reggel megkérdeztük, mi történt. A község vezetője elmondta, tegnap éjszaka tíz óra körül ütöttek rajta a rendőrök egy helyi drogterjesztőn, akit a bizonyítékok lefoglalása mellett őrizetbe is vettek, ellene eljárás indul. 

Kíváncsiak voltunk, hogy a korábban a polgármester felhívása szerinti százezer forintos nyomravezetői díjnak volt-e szerepe szerepe a sikeres rendőri akcióban. Megtudtuk, hogy az elmúlt napokban rengeteg jelzés érkezett Nagy Sándorhoz a terjesztőkkel és a fogyasztókkal kapcsolatban is, nem csak Recskről, hanem a környező településekről is. A kilátásba helyezett összeg zavart okozott a gépezetben. Egyik napról a másikra behúzták a féket a korábban nyilvánosan árusító és fogyasztó egyének.  

- Ez csupán egy sikeres lépés a drogok elleni küzdelemben, de hiszek abban, hogy újabbak követik  - fogalmazott a település vezetője. 

Kérdésünkre Soltész Bálint vármegyei rendőrségi szóvivő annyit mondott a szombat este történtekről, hogy valóban előállítottak egy nőt a pétervásárai kapitányságra szombat éjjel. A Recsken intézkedés alá vont nőnél alufóliába csomagolt sárga port találtak, ami a melltartójából került elő. Kábítószerbirtoklás gyanújával állították elő.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában