Ítéletidő

2023.10.27. 12:15

Kidőlt egy 12 méter magas fa és kiöntött a patak Egerben + videó

A csütörtök este óta folyamatosan esik. Pénteken kidőlt egy fa. A patak már elárasztotta a bicikliutat, a kacsák Vicuskáékkal játszanak.

Szabadi Martina Laura

Az egri hivatásos tűzoltók szüntették meg az akadályt

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Csütörtök este óta tart az esőzés Egerben. Portálunk információi szerint péntek délelőtt kidőlt egy fa a Knézich Károly utcában az SZTK épülete környékén. Olvasónk azt mondja, a Szaicz Leó utcában pedig valószínűleg az esővíz folyik visszafelé a csatornából. A fáról a Heves Vármegyei Katasztrófavédelemtől érdeklődtünk, tájékoztatásuk szerint 11 óra után érkezett a jelzés az egri hivatásos tűzoltóknak, hogy a Knézich utcában kidőlt egy 12 méter magas fa.

– A kidőlt fa a gépjárműforgalmat akadályozta. Az egri hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel és kéziszerszámokkal szüntették meg az akadályt – tájékoztatta portálunkat Nagy Csaba tűzoltó százados, a vármegyei katasztrófavédelem szóvivője.

A patak vízszintje megemelkedett, s péntekre ki is öntött már a Dobó tér és a Végvéri vitézek tere között elárasztva a mellette húzódó kerékpárutat. A tőkésrécék Vicuska és Gergő szobra mellett úszkáltak ottjártunkkor. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában