Karambolok

2023.12.19. 09:20

Egymást érték a balesetek a hétvégén Hevesben

Több baleset is történt Hevesben az elmúlt hévégén, erről tájékoztatta portálunkat Nagy Csaba, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Heol.hu

Teljesen szétroncsolódott az autó a gyöngyösi ütközésnél

Forrás: tenyek.hu

Szombaton este egy személyautó és vonat ütközött össze Gyöngyösön, az Esze Tamás utcai átjárónál. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a gépkocsit, majd az autót feszítővágóval megbontották és a baleset áldozatát kiemelték belőle. Az egység a járművet a sínekről eltávolította.

Kigyulladt egy gépkocsi éjszaka Adácson, a Hadak útján. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet, az eset során senki nem sérült meg - közölte Nagy Csaba.

Két autó karambolozott délután Mátraterenye határában. Az egyik járművet a pétervásárai hivatásos tűzoltók áramtalanították, személyi sérülés nem történt - fogalmazott a szóvivő.

Vasárnap megpördült, majd a menetiránnyal szemben a belső sávban állt meg egy autó délután az M3-as autópálya 70-es kilométerénél, Atkár térségében. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd az útról letolták. A balesetnek nem volt sérültje - ismertette Nagy Csaba.

Telefonoszlopnak ütközött egy személyautó Egerfarmos Vasút útján, tegnap délután. A füzesabonyi hivatásos és a mezőtárkányi önkéntes tűzoltók áramtalanították a kocsit, majd a veszélyesen megdőlt oszlopot eltávolították. Személyi sérülés nem történt - fogalmazott a szóvivő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában