Ho-ho-ho-hó

2023.12.09. 07:55

Előzetesbe került a Mikuláskor Lőrinciben elfogott drogdíler

A Mikulás már nem találta otthon, elvitték a készenlétisek a dílert, aki végül nem virgácsot kapott: rács mögé került a Lőrinciben Mikulás hajnalán elfogott drogdíler.

Heol.hu

A lőrinci S. Krisztián otthonában várta a Mikulást, már csak azért is, mert új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt elrendelt bűnügyi felügyelete erre kötelezte, írtuk meg néhány napja a police.hu információi alapján. A drogdílert annak ellenére, hogy bűnös tettei következményeként számíthatott rá, mégis meglepetésként érte, hogy nem a piros ruhás, hanem a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály kék ruhásai ébresztették 2023. december 6-án.

– S. Krisztián előzetes letartóztatásba helyezéséről pénteken döntött a Hatvani Járásbíróság – közölte Soltész Bálint vármegyei rendőrségi sajtószóvivő. 

A férfi tehát rács mögött tölti az adventet, azt követően, hogy bűnügyi felügyelete ellenére továbbra is új pszichoaktív anyaggal dílerkedett a településen. A férfi két segítője, akik futárként kiszállították a megrendelőknek a kábító hatású szert, nem pénzt kaptak a munkájukért, hanem ők maguk is fogyaszthattak a szerből.

Főoldali képünk Shutterstock illusztráció


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában