Lopás

2023.12.20. 19:00

Lezárták a nyomozást a halmajugrai betörő ügyében

Mindent vitt, amit látott a halmajugrai tolvaj.

Heol.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, nyomozás indult a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon lopás bűncselekmény gyanúja miatt, egy halmajugrai lakos feljelentése alapján, miszerint 2023. február 7-én napközben ismeretlen személy lefeszítette az otthonának bejárati ajtaján lévő lakatot.

Mindezt Lázár Levente vármegyei rendőrségi sajtóreferens közölte portálunkkal. Hozzátette, a hívatlan látogató magához vett egy okostelefont, egy tabletet, több parfümöt és egy sportcipőt, majd távozott a tett helyszínéről. A rendőrök már másnap délután gyanúsítottként hallgatták ki F. Márk halmajugrai lakost, aki beismerte a terhére rótt bűncselekményt.

A férfitől a nyomozók a tabletet lefoglalták, a többi eltulajdonított értéket a gyanúsított értékesítette. A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek - fogalmazott Lázár Levente.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában