Bújócska

2024.01.26. 13:30

Nem sokáig bujkálhatott a besenyőtelki többszörös tolvaj

Többrendbeli lopás miatt keresték, de elszökött. Nem sokáig bujkálhatott, a rendőrök rátaláltak.

Heol.hu

Besenyőtelken tavaly több vagyon elleni bűncselekmény is történt, amelyek során ismeretlenek az ingatlanokba behatoltak, és különböző elektronikai eszközöket, kéziszerszámokat, akkumulátorokat, gázolajat, fűnyírót és egyéb használati tárgyakat vittek el - közölte portálunkkal Szabó Boglárka rendőrségi sajtóreferens.

Mint ismertette, az utolsó lopásról idén január 12-én érkezett bejelentés a nyomozó hatósághoz, akkor egy besenyőtelki ingatlan udvaráról lapvibrátort loptak el. A nyomozók látókörébe került két helyi férfi. Az egyenruhások egy 19 évest még a bejelentést követően gyanúsítottként hallgattak ki, míg 21 éves társa szökésben volt. Őt január 25-én sikerült megfogniuk a rendőröknek, majd előállították a Füzesabonyi Rendőrkapitányságra, ahol többrendbeli lopás bűntett miatt őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki, majd kezdeményezték a letartóztatását.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában