Kilométerekről látszott

2024.03.21. 19:40

Felrobbant és fél méteres lángokkal égett a kamion az M3-ason + videó

Kigyulladt és hatalmas lángokkal égett egy teherautó az M3-as autópályán szerdán. A hatalmas tűzről többen is videót készítettek.

Heol.hu

Hatalmas füst gomolygott az M3-as autópályán

Forrás: Beküldött fotó

Portálunkon is hírt adtunk arról, hogy kigyulladt és hatalmas lángokkal égett egy teherautó az M3-as autópályán szerdán, a kora esti órákban.

Mint arról a Tények csütörtöki riportjában beszámolt, a hatalmas lángokról többen is videót készítettek, a füstoszlopot már kilométerekről is látni lehetett, szemtanúk szerint a kamion többször is felrobbant, sőt megdobta a szembesávban közlekedő kocsikat is. A sofőrnek szerencséje volt, időben ki tudott ugrani a vezetőfülkéből, de a papírjai és a telefonja is bent égett. Úgy tudjuk, már korábban is kigyulladt alatta egy kamion.

A tűzeset egyik szemtanúja volt a népszerű gyöngyösi háziorvos, dr. Mangó Gabriella:
– Gyakorlatilag lelassult a forgalom, már messziről látszódott, hogy valahonnan valami fekete füst gomolyog. Annyira lelassult a forgalom a gyöngyösi lehajtónál, hogy szinte meg is állt, akkor tudtam csinálni a fotót is a külső sávban. Eszembe jutott, hogy ha mellé fogok érni, akkor lehet, hogy robbani fog. Robbant is, arréb lökte az autómat egy kicsit – osztotta meg a Tényekkel a szemtanú, dr. Mangó Gabriella. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában