Tragédia

2024.04.13. 21:00

Nem élte túl a motoros az M3-ason

A mentősök heroikus küzdelme ellenére meghalt az a motoros, aki szombat este szenvedett balesetet az M3-as Füzesabonyi lehajtójánál. Nem élte túl a tragikus balesetet a férfi.

Egy motoros haladt az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, a 114-es lehajtóban Füzesabonynál, amikor egyelőre tisztázatlan okból a szalagkorlátnak hajtott, majd az út menti árokba repült szombat este, ahogyan azt korábban megírtuk. Akkor még úgy tudtuk, újraélesztették. Az Agriatv információja nyomán, azonban újra kerestük a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletét. Soltész Bálint sajtószóvivő megerősítette a férfi nem élte túl a tragikus balesetet, a hosszas újraélesztés ellenére életét vesztette.

Nem élte túl a balesetet a motoros az M3-ason.
Nem élte túl a balesetet a motoros az M3-ason.
Forrás: Agratv/Ládi László

Úgy tudjuk, a karambolban egy 40 év körüli férfi hunyt el. Az Útinform információi szerint szombat este háromnegyed 9-kor még érvényben volt a baleset miatti korlátozás. Eszerint: az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán a 114-es jelű Füzesabony csomópontban nem lehet lehajtani az autópályáról, mert baleset miatt lezárták a lehajtó ágat. Továbbhaladva a 128-as jelű Mezőkövesd csomópontban tudnak lehajtani a pályáról.

Korábban írtuk:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában