Heves megye

2018.08.25. 14:27

Utasok szenvedtek az expresszjáraton

A kétórás utat kénytelenek voltak az utasok a közel negyvenfokos hőségben megtenni

B. K.

Az elmúlt napokban több olvasói panasz is érkezett amiatt, hogy a hőség ellenére a Budapest–Gyöngyös–Eger expressz-autóbuszjáratok némelyikén sajnálatos módon nem működött a klímaberendezés.

Így a kétórás utat kénytelenek voltak az utasok a közel negyvenfokos hőségben megtenni. Többen megjegyezték, hogy kiemelt, feláras járatokról van szó, s a teljes árat fizetők 2500 forintért vehetik igénybe a szolgáltatást.

A lényege minden bejelentésnek az, hogy a kánikulában ez a minimum, ami elviselhetővé tenné az autóbuszon töltött időt. Konkrét példákat is említettek olvasóink: ilyen panasz érkezett az augusztus 18-án este 17 óra 45 perckor indult Budapest-Gyöngyös-Eger, illetve az augusztus 20-án 14 óra 15 perckor a buszállomásról kigördült Eger–Budapest járatra.

Olvasóink észrevételeit tolmácsolva az üzemeltető Color Tours Kft.-nek írásban juttattuk el a kérdést: mi az oka annak, hogy a drága jegyek ellenében ilyen silány szolgáltatást nyújtanak? Levelünket augusztus 21-én küldtük el, választ azonban sajnos azóta sem kaptunk.

Kezdőképünk illusztráció Fotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában