Heves megye

2018.11.11. 10:21

Vállalkozásra buzdítják a Heves megyei fiatalokat

Tizenegyedik alkalommal rendezik meg hazánkban november 12. és 16. között a Fiatal Vállalkozók Hetét. A rendezvényhez kapcsolódóan idén Gyöngyösön és Egerben is várják programokkal a fiatalokat.

Süli K.

A megyeszékhelyen az Y Vállalkozói Egyesület, az Input Program és a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös szervezésében rendezik meg a Fiatal Vállalkozói Napokat november 13-án és 14-án az Uránia moziban. A rendezvény első napján a kapcsolatépítésre, a személyes és üzleti kapcsolatok fejlesztésének jelentőségére hívják majd fel a figyelmet az előadók, a második nap során pedig egy konferenciát rendeznek A jövő technológiája címmel, melyen a a jövőt meghatározó innovációkról, technológiai újdonságokról lesz szó.

Gyöngyösön november 13-án várják az érdeklődőket a polgármesteri hivatal dísztermében, amelyen többek között a béren kívüli juttatásokról és a vállalkozásindítás pozitívumairól és negatívumairól is beszélnek majd az előadók. A rendezvények regisztrációhoz kötöttek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában