KMKK

2019.01.29. 14:12

Havazott a buszon Egerben, a hibát elhárították

A videón látható autóbusz egy műszaki tartalék jármű.

B. K.

A napokban érkezett szerkesztőségünkbe olvasói üzenet, amelyhez egy utas egy videófelvételt is csatolt. A napokban reggel nyolc órakor Egerben, a 13-as helyi járaton – csuklós járművön – havazott az utastérben.

A videót továbbküldtük a KMKK sajtórészlegéhez azzal a kérdéssel, hogy mikor cserélik le ezeket a járműveket korszerűbbre?

A minap a válasz is megérkezett. Ebben az áll, hogy a KMKK Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. megvizsgálta a panaszt. Mint kiderült, a videón látható autóbusz egy műszaki tartalék jármű, melynek kiadásakor a kocsi csukló részénél található védőponyva sérülése nem volt észlelhető. A jármű utasterébe ezen keresztül került be csapadék a hóeséskor. A jelzés alapján soron kívül intézkedtek a hiba kijavítására! Az autóbusz műszaki állapotából adódó kellemetlenség miatt az utasok szíves elnézését kéri a társaság.

A válaszból konkrétumokat ugyan nem tudtunk meg, ám az kiderült, hogy a járműpark fiatalítása érdekében az új járművek beszerzése folyamatban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában