HEVES MEGYE

2019.01.17. 14:32

Tíz új autóbusszal gazdagodik megyénk

A cél az utasok biztonságos, kényelmes kiszolgálása.

M. H.

Hatvannyolc darab korszerű autóbusszal bővül a közlekedési központok járműállománya a Volán Buszpark Kft. beszerzésének köszönhetően – tájékoztatott közleményben a Volán Buszpark Kft.

A Heol kérdésére a Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. elmondta, terveik szerint a társaság húsz darab Neoplan típusú autóbuszt kap majd, melyből tíz darab áll forgalomba Heves megyében.

A szolgáltatási színvonal növelése érdekében 2019 tavaszától 25 darab KRAVTEX Credo autóbusz, 2019 nyarától pedig 43 darab MAN, illetve Neoplan gyártmányú jármű áll forgalomba. A cél az utasok biztonságos, kényelmes kiszolgálása.

A KRAVTEX Kft-től érkező 25 Credo Inovel autóbusz normál padlómagasságú, légkondicionált, 82 férőhellyel – ezen belül 51 ülőhellyel – rendelkezik és WIFI-vel felszereltek. A járművek a Dél-dunántúli Közlekedési Központ flottájába kerülnek. A MAN Kft. által gyártott 43 Neoplan busz – melyben 50 ülést helyeztek el – szintén légkondicionált és WIFI szolgáltatást is biztosít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában