Korlátozás

2019.03.20. 14:37

Hetekre lezárják a Tisza-hidat

Magyarország egyetlen vegyes használatú közúti és vasúti átkelője, a kiskörei Tisza-híd felújítása miatt jövő szerdától május 14-éig pótlóbuszok járnak majd Kisköre és Abádszalók között – tájékoztatott a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

M. H.

A jelzett időszakban Heves és Pusztataskony között terelőúton, Kisköre, Tiszanána, Sarud, Újlőrincfalva, Poroszló, a tiszafüredi Tisza-híd, Tiszafüred, Tiszaszőlős, Tiszaderzs és Abádszalók érintésével lehet majd közlekedni.

A Kál–Kápolna–Kisújszállás vasútvonalon a pótlóbuszok március 27-étől a kiskörei erőmű hídján s a töltéseken lévő árvízvédelmi utakon közlekednek. Az országos autóbuszjáratok Kisköre és Abádszalók között kerülőútvonalon közlekednek. A társaság a Kisköre, Erőmű megállóhelyen és az abádszalóki autóbusz-állomáson biztosít csatlakozást országos és regionális járataihoz. A korszerűsítés eredményeként már negyven kilométeres óránkénti sebesség lesz megengedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában